Idag retar jag mig på …

Snöröjningen!

Som villaägare måste man hålla borta snön så att posten kan köra in till brevlådan, sophämtarna kan rulla ut tunnorna och om man har trotoar i tomtgränsen så är man också skyldig att skotta och sanda den. Parkeringsplats, garageuppfart och gångvägen till huset är förstås frivilligt, men det skottar de flesta också förstås. Inte så mycket att reta upp sig över även om många tycker det är fel att ansvara för trotoaren när den är utanför tomten.

Men att kommunen hyr in snöröjare som plogar upp snövallar framför och på allt som vi skottat, det retar mig! Ibland vill jag bara skotta ut all snö från vallarna tillbaka på gatan, men då kommer jag ju inte fram med bilen.

Nu känner jag för att ta fram en film och få lite inspiration.

Embedly Powered

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *